Activiteiten

Organiseer je een teamuitje, teambuildingsdag, schoolkamp of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van een programma met surfen, suppen of kayakken in combinatie met wat teambuildingsspellen op het strand? We hebben zelfs mogelijkheid tot vergaderruimte, catering, accommodatie en vervoer.  Onze faciliteiten zijn ideaal om grote en kleine groepen te ontvangen. In overleg kunnen we samen komen tot het perfecte programma voor jouw groep. Heb je interesse? Stuur dan een email naar info@greenwaves-watersport.nl of bel 06-13107519.

€35 p.p. vanaf 8 pers.

Let te sea set you free! Tijdens deze 1,5 uur durende surfworkshop zorgen onze enthousiaste en professionele instructeurs ervoor dat plezier en veiligheid gegarandeerd zijn en dat je de beginselen van deze uitdagende sport snel onder de knie krijgt. Na het aantrekken van je wetsuit beginnen we met een theoriegedeelte waarbij de veiligheidregels en de eerste oefeningen uitlegd worden. Daarna gaan we de branding in om je nieuwe skills te oefenen. Let wel op: GOLFSURFEN IS VERSLAVEND.

€22,50 p.p. vanaf 6 pers.

MEGA SUP = samenwerken!

Als je met 6 personen met een MEGA SUP de zee op gaat, gewapend met ieder een peddel, dan moet er iemand de leiding nemen. Maar kun je dat? En kun je dienstbaar zijn als dat het beste is voor het team bij deze opdracht?

Haal het beste uit jezelf en je team terwijl je naar die boei peddelt. Daarna mag je even uitblazen als de golven je weer naar het strand duwen en dan begint “the battle” opnieuw.

Het leukste is om als teams tegen elkaar te strijden maar met 1 team het doel bereiken is ook al een geweldige prestatie.

€19,50 p.p. vanaf 8 pers.

Longboard skaten is eigenlijk surfen maar dan op straat. De 1,5 uur durende longboard workshop is toegankelijk voor iedereen. Je leert de beginselen van deze veelzijdige sport onder begeleiding van een ervaren skate-instructeur. Het dragen van helmen en bescherming is verplicht tijdens deze workshop en zijn inbegrepen in de prijs.

€35 p.p. vanaf 8 pers.

. Deze veelzijdige watersport zal je de zee laten beleven met inspanning en ontspanning. Tijdens deze 1 1/2 uur durende workshop zul je de veilgheidsregels en basis skills van het Suppen leren, onder professionele begeleiding van onze instructeurs.

€25 p.p. vanaf 8 pers.

Bodyboarding is de meest toegankelijke brandingsport die wij aanbieden. Geniet van de adrenalinekick als je je eerste golf richting strand weet te pakken. Een bodyboardclinic duurt 1 1/2hr en is inclusief gebruik van wetsuit en bodyboard. Na een korte instructie kun je meteen aan de slag!

€22,50 p.p. vanaf 8 - 40 man

Dit moet je een keer gedaan hebben! Met hoge snelheid zeilen over het strand is sensationeel! Snelheden tot 70 km/p.u. zijn mogelijk. Wij gebruiken de orginele blokarts, al te zeilen vanaf 10 knopen wind! Verschillende zeilmaten zijn aanwezig, dus wij blijven rijden terwijl de anderen stilstaan of omvallen. Het strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier is het perfecte brede strand om te blokarten.

€20 p.p. vanaf 5 pers.

Beleef de kracht van de wind! De powerkite workshop duurt 1 uur waarbij je eerst een kort stukje theorie krijgt over veiligheid en techniek van onze ervaren instructeurs. Daarna gaan we in kleine groepjes de theorie in praktijk brengen en de krachten van de wind bedwingen.

€10 p.p. vanaf 10 pers.

Beachvolleybal! Wie kent het niet? Deze leuke strandsport zal zeker het fanatieke in je naar boven brengen. Wij verzorgen de scheidsrechter om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt en de stand wordt bijgehouden. Voor grotere groepen tot 500 mensen kunnen wij ook een toernooi verzorgen met banen, scheidsrechters, DJ's en een prijsuitreiking!

€12,50 p.p. vanaf 10 pers.

Knotshockey lijkt op hockey maar we gebruiken een knots om de bal mee te slaan en een doelpunt te maken in de goal van de tegenpartij. Een hilarische en actieve strandsport.

€15 p.p. vanaf 8 pers.

De yoga workshop is een laag drempelige manier om kennis te maken met Hatha Yoga. Door een serie van houdingen en ademhalingsoefeningen kom je helemaal tot jezelf. Dit is de ideale manier om je team op te laden voor een brainstormsessie of teambuildingsessie.

€80 p.p. vanaf 8 pers. incl. lunch

Wij zullen je op deze te gekke surfdag helemaal onderdompelen in de wereld van de golfsurfer. Je leert over de geschiedenis, veiligheidsregels, materiaal, verschillende stijlen en ook de basistechnieken onder de knie te krijgen. Deze dag wordt verdeeld in 2 blokken van 2 uur met een heerlijke lunch tussendoor bij strandtent Aloha.