Over ons

Green Waves is een geheel duurzaam watersportcentrum op het Strand Noordpier in Wijk aan Zee. Vanuit ons mooie nieuwe onderkomen tussen de strandpaviljoens Aloha en Timboektoe, bieden wij verschillende watersporten aan zoals: golfsurfen, suppen, brandingkajakken en kitesurfen maar ook strandactiviteiten zoals: kiten, blokarten, teambuildingspellen en informatieve lessen over de plastic soep en het leven in de Noordzee. Wij verzorgen lessen maar er bestaat ook de mogelijkheid tot het huren van boards, kano’s en wetsuits.

Scholen, bedrijven en verder iedereen die houdt van strand en zee kan bij ons terecht voor een geweldige dag in de buitenlucht vol activiteiten en gezelligheid.
Voor groepen leveren wij maatwerk waarbij we ons geheel richten op uw wensen. De nette kleedkamers met douche, toilet en kluisjes maken het verblijf bij ons prettig en veilig.

Ons belangrijkste doel is om mensen een dag vol ontspanning en plezier te bezorgen. Even de zorgen aan de kant en genieten van zon, zee, strand en golven. Let the sea set you free!